Transparant

 Onafhankelijk Bureau | Kwaliteit voorop

 contact 0492-380378

 

Rendement op Zonnepanelen

Op dit moment leveren zonnepanelen u veel euro’s op. Veel Nederlanders besparen al op hun energierekening. Daarom zijn zonnepanelen een prima investering. Het rendement op een investering op zonnepanelen is veel hoger dan het rendement op een spaarrekening. Zonnepanelen zijn zover ontwikkeld dat er meer en langer energie opgewekt kan worden dan jaren terug. Denk aan een levensduur van 30 tot wel 40 jaar. Een andere leuke bijeenkomstigheid, zonnepanelen zijn flink in prijs gedaald. Dus, nog langer profijt van uw investering. Daarbij zijn er stimuleringsvormen opgesteld waardoor het zeer interessant wordt voor velen.

 

Onafhankelijk

Met eigen zonnepanelen bent u niet langer afhankelijk van de prijsstijgingen van de energieleverancier. Als u zelf uw eigen duurzame energie kunt opwekken behaalt u direct financieel voordeel. Wel zo leuk. Wat de kosten zijn is moeilijk exact te zeggen. Dit hangt van verschillende factoren. Hoeveel zonnepanelen zijn er nodig om het verbruik op te vangen? Welk soort zonnepanelen kiest u? Deskundigen berekenen graag vrijblijvend uit wat de totale kosten zijn.

 

Zonnepanelen op maat

Het aantal zonnepanelen wat u nodig heeft wordt gebaseerd op de eigenschappen van het dak, de installatie en de gewenste energieopbrengst. Geen dak is hetzelfde, en ook de omgeving speelt een rol bij het opwekken van energie. Wij maken een berekening die gebaseerd is op uw situatie.  Zonnepanelen bepalen de opbrengst in kWh waardoor de maandelijkse energierekening daalt.
Opbrengst per zonnepaneel (kan variëren tussen 250 en 360 Wp). Hoeveel zonnepanelen kun je efficiënt leggen voor optimale opbrengst. Laat het ons berekenen voor u.

  

Transparant

contact icoon